Resultaten voor specialisten

specialisten
VS VS Register. Register.
De RSV heeft als taak om de registers te exploiteren en de regelgeving van het CSV te vertalen naar een praktische uitvoering. Het Verpleegkundig Specialisten Register is een verzamelnaam voor de vijf wettelijke registers van verpleegkundig specialisten. Actuele cijfers van de inschrijvingen en registraties per specialisme.
Academie voor Medisch Specialisten.
De Academie voor Medisch Specialisten biedt disciplineoverstijgende scholing voor medisch specialisten overige leden van medische staven en aios. Hieronder vindt u de agenda voor cursussen waar u individueel op kunt inschrijven. Daarnaast verzorgt de Academie ook scholing in opdracht aparte cursussen voor aios en coaching en intervisie.
Verenso specialisten ouderengeneeskunde Verenso.
Raad van toezicht. Wat doen wij Scholing en herregistratie. Verenso jaarcongres 2013. Verenso symposium 2013. Ouderengeneeskunde De specialist ouderengeneeskunde. Boek Daarom ouderengeneeskunde. Search FAQ Contact Vacaturebank English Actueel. okt Handreiking Het plannen van zorg in de laatste levensfase bij dementie.
Orde van Medisch Specialisten.
11 okt Verdergaande samenwerking medisch specialisten OMS en de WVen zijn vergevorderd om samen te werken in een nieuwe organisatie per 1-1-2015. 09 okt Jonge medici pleiten voor invoering EPD De zorgverlener van de toekomst is eerder coach dan behandelaar.
Specialist Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Specialist of met Specialist in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Specialist inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Specialist en verwijzingen daarnaartoe.
Specialisten: Rivas.
Veranderingen in de thuiszorg. Service aan huis. Zelfstandig wonen met zorghulpmiddelen. Advies, behandeling en begeleiding. Cursussen en activiteiten. Webwinkel Rivas Leef. Consultatiebureau voor senioren. Geriatrisch Onderzoek en Advies Centrum. Wonen bij Rivas. Wonen bij Rivas. De juiste woonvorm voor u.

Contacteer ons